Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-03-2009 15:37:48
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

daar zou je eens op kunnen googlen. of lees even op deze site: http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=4447 daar staat behoorlijk wat info op, ook wat betreft de kosten.


en misschien is het wel zo dat niet alle hpv-varianten er mee getest worden...maar aan de andere kant: deze prik beschermd ook niet tegen alle hpv-varianten. dus, om het maar bot te zeggen, een zeker risico blijft er altijd. en meiden die al sexueel actief zijn, en die al besmet zijn met het virus, hebben zowieso niets aan deze injectie. dus waarom zou je, als je dan toch zo nodig die prik wilt zetten, die meiden niet eerst testen op de aanwezigheid van het virus voordat ze geïnjecteerd worden? en wat als in de toekomst de nu dominant aanwezige, en dus schadelijke, hpv-varianten zijn uitgeschakeld.... worden dan de andere varianten niet dominant en dus schadelijk?? vragen, vragen.......