Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-03-2009 10:34:39
Computers & Telefonie

Telfort+telefonie totaal, gek wordt je ervan!!!

hahahaha, giraf van een olifant, die is goed!!


ik kan je de gehele mailwisseling toesturen, als je dat allemaal leest dan ga je je inderdaad afvragen of je nou zelf gek bent of dat het nou écht allemaal zo moeilijk is, volgens mij hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn en als dat wel zo zou zijn dan wil ik graag dat een medewerker van telfort me dit uitlegt. misschien heb ik er dan meer begrip voor.


ik werk zelf voor de overheid, ook daar gebeuren natuurlijk dingen doordat het een logge organisatie is soms maar zoiets als dit heb ik nog nooit meegemaakt, wat een oerslecht bedrijf zeg! een beetje klantvriendelijk bedrijf had me op alle mogelijk manieren gaan helpen dit z.s.m. op te lossen. volgens mij heb ik met minstens 10 verschillende medewerkers contact gehad, zowel via de mail als telefoon, maar er is er niet één bij die dit écht probeert op te lossen!


groeten