Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marian1975 - 26-03-2009 08:39:47
Huishouden & Energie

Verkeerde informatie over behang en verfkleur

hallo,


als je een kleur uitkiest in de winkel is dat altijd moeilijk vanwege het licht dat in de winkel aanwezig is. als je het dan thuis gebruikt in bv verschillende vertrekken dan komt de kleur telkens anders over.


in een woonkamer waar het licht van buiten binnen komt zal de kleur anders zijn dan in bv een gang waar geen licht is.


kleur is altijd moeilijk ook omdat iedereen een kleur anders ziet/ beleefd.


het behang dat bobbelig is kunnen door meerdere dingen komen


bv vochtig in huis


 te warm geweest is huis waardoor het te snel is gedroogd tijdens het behangen.


het oude behang zat er niet goed op of de lijm van het oude behang was nog niet droog.


oplossing is denk ik geduld hebben de lijm moet eerst goed droog zijn dan kan je met een naald de bobbels in prikken en dan erover heen wrijven net zo lang tot je ze niet meer ziet.


als je trouwens echt zeker weet dat de kleur echt anders is dan op het kleuren kaartje dan kunnen ze een opstrijk maken dit sturen ze dan op naar het lab waar ze de kleur gaan bekijken en als de kleur dan echt afwijkt dan hoor je gewoon je geld terug te krijgen.


dit doen ze namelijk ook in de bouwmarkt waar ik werk, het gebeurd wel eens dat een kleur niet goed in de computer staat waardoor het net iets te veel of te weinig van een pigment krijgt en dus niet goed is.


succes.


marianne