Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 02-04-2009 14:13:24
Computers & Telefonie

Google aanvullen zoekvak definitief uitschakelen

@dodge, u heeft gelijk. bij ie (heb ik als standaardpagina) is het wel gelukt, bij ff springt de optie steeds terug ondanks opslaan. ook werkt niet als je rechtsboven in het zoekvakje in ff rechtsklikt en suggesties niet hebt aangevinkt. ik heb geprobeerd om het advies op te volgen wat in onderstaande link wordt gegeven, maar krijg dan een waarschuwing, dus heb dat niet verder uitgevoerd. andere gevonden adviezen werken ook niet. ik zag op forums dat meer mensen dit probleem ook sinds kort hebben. met ff ben ik er nog niet uit, mocht ik nog iets tegenkomen dat wel werkt dan post ik het hier. mogelijk hebben anderen nog verdere suggesties.
 
http://www.websonic.nl/pctips/firefox/firefox_autoaanvullenadresbalkuitschakelen.php">http://www.websonic.nl/pctips/firefox/firefox_autoaanvullenadresbalkuitschakelen.php
 
vr.gr.