Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-04-2009 16:17:26
Voeding & Gezondheid

Isabella broekhuizen

ik ken [edit redactie] en haar familie redelijk tot goed. ze komt uit een [edit redactie] familie, moeder brenda heeft jaren vastgezeten in maastricht, broer gertie heeft de hele boel hier in nederland [edit redactie], en is met zijn [edit redactie] centjes in aruba gaan wonen.
de kaalheid van isabelle, waarvan zei beweert dat het door het ontkroezen is gebeurt, is in werkelijkheid door haar toemalige vriendje [edit redactie] gedaan. deze man een zeer geweldadige italiaanse crimineel die in belgie woonde met zijn 2 kinderen, heeft hoogstwaarschijnlijk in een van zijn geweldadige buien haar hoofd verbrandt.
ik zou haar niet geloven of vertrouwen. ook zie ik dat ze met haar zielige verhaal weer de media aan het opzoeken is. deze vrouw is [edit redactie] en heel [edit redactie]. ik hoop dat ik met mijn waarschuwing in ieder geval een iemand uit haar klauwen heb kunnen redden