Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-04-2009 02:18:54
Garantie & Verzekeringen

Iza

Die zorgverzekeraars kunnen er wat van. bij mij schreven ze 1300 euro af, zonder begeleidend schrijven. een dag later wel een brief. onderaan de brief een summier overzicht:
ambulance 650 euro
ggz 650 euro
facturen moest ik zelf maar opvragen. en dan jaarlijks steeds meer betalen.
ze hadden zelfs geen factuur (tape)
nu wil ik best betalen als; ik vooraf geinformeerd werd. door een geneesmiddelen onderzoek werd ik dood ziek, 3 dagen op de ic, ambulance kosten 805 waarvan 650 eigen risico. site zorgverzekeraar:
100% ambulance kosten vergoeding, min vws site: betaalbare ambulance tarieven, na dat was dus ruim 70 euro per kilometer enkele reis, zonder dit mij te melden. wilt u dit? nee laat u mij maar sterven hier. bel een taxi *kuch*. gelukkig kreeg ik van het letselschade buro maar liefst, jawel, 1000 euro, voor pijn lijden bijna overleden, een arrest van een vrouw die valt in een action winkel, kreeg al 2000 euro. ach geneesmiddelen fabrikanten verdienen ook geen miljoenen aan patenten...
maar goed, dan het ggz verhaal. mijn partner in therapie, indicatiestelling 2004, dezelfde als in 2008, huiswerk nooit gecontroleerd, vrijstelling eigen bijdrage, opeens wel in 2008 een rekening ook van ruim 800, eigen risico. dus bij een netto maand inkomen van 1080 euro werd 1300 euro afgeschreven. nu ben ik startend ondernemer, maar mocht ik mijn klanten maar zonder tariefvermelding, veel later achteraf, zonder telefoon fatsoenlijk te beantwoorden, en kastje naar muur sturen, gewoon even een ruim maandinkomen incaseren. dus zorg: niks te transparantie, vrije keus, lagere prijzen, openheid. de zorgautoriteit zag het nog niet als 'signaal', ik hoop dat er een paar ambtenaren wakker worden. ze reageerden wel maar maanden later, omdat er wel intern over gepraat was. dat is uiteraard wel een goed teken, maar jet en ab, dit kan toch niet.