Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 08-04-2009 02:49:42
Geldzaken & Recht

Fout nr in overboeking, mijn geld op een rekening van een onbekende

juridisch gezien is er sprake van een onverschuldigde betaling welke heel simpel terug te halen door de ing. strikt juridisch gezien moet de verkeerde ontvanger toestemming geven het onjuist ontvangen geld terug te storten. zoniet naar de rechter. echter het kan voor jou veel sneller. vraag de ing zorg te dragen voor de bedoelde correctie op de overboeking. hoe hard ze ook ontkennen ze zijn in staat die meneer in nijmegen te belasten en het geld daar te brengen waar het bedoeld is. als ze als bank een klant ietwat serieus wensen te nemen tenminste.


tot slot heb met genoegen mijn verhaal gedaan maar een schrijffout met de 11 proef van bankrekeningnummers is byzonder en echt byzonder zeldzaam.