Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yv
yvanca - 08-04-2009 13:22:09
Voeding & Gezondheid

30 capsules goedkoper dan 10

Wat mij niet duidelijk is in uw vraag is of u persoonlijk contact heeft gehad met de huisarts of alleen met de dokterassistente. mocht het laatste het geval zijn, dan zou ik een gesprek met de huisarts aanvragen.
als hij/zij u al 'jaren' (zoals u schrijft) van maandelijkse herhaalrecepten voorziet, dan is het erg hypocriet om u niet van een recept voor drie maanden te voorzien. hij/ zij had dan al in het begin moeten weigeren om gewenning te voorkomen. daar is hij/zij nu wel een beetje laat mee.
mocht uw huisarts toch niet mee willen werken, vraag dan aan de apotheker zelf of deze u kan helpen en of er al afspraken met huisartsen zijn gemaakt. overal in nederland wordt nl. op individueel niveau overlegd tussen huisartsen en apothekers om deze idiote situatie zo goed mogelijk op te lossen.
als laatste: boos worden op de mensen van de apotheek heeft geen zin, zij hebben dit niet bedacht.
minister klink en de zorgverzekeraars hopen hiermee op overheidsniveau geld te besparen, maar dat geld moet toch ergens vandaan komen, en dan dus maar direct uit de portemonnee van de patiënt.