Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 08-04-2009 20:19:18
Geldzaken & Recht

Uitschrijving van een adres

<off topic>hallo vladja, bij ons in de gemeente is het zelfs zo erg, dat een geheel onbekend persoon op een gegeven moment bij mij stond ingeschreven als bij ons inwonend, zonder dat ik er ook maar van op de hoogte was gebracht. hoe ik er achterkwam: op een gegeven moment kreeg ik allemaal post van een persoon, na enig zoekwerk, kwam ik erachter dat hij zelfs bij ons als woonachtig had ingeschreven, via de gemeente ben ik toen op zoek gegaan naar zijn 'oude' woonadres, en ben er eens heengereen, wat bleek, deze geheel voor mij onbekende persoon had zich doodleuk op ons adres ingeschreven, om zo via de sociale dienst ook nog eens een uitkering aan te kunnen vragen. hij bleek gewoon samen te wonen met een vriendin! na wat flinke woorden over en weer, heeft hi zich de volgende dag direct bij mijn gemeente uitgeschreven, omdat ik dat eiste van hem, omdat hij anders weleens wat anders kon verwachten van mij! met een dag was de zaak dus geregeld. wat ik bedoel: zonder ook maar enige controle, is het in bepaalde gemeentes moeiteloos, om je zomaar ergens op een adres als inwoner te laten registreren, en dat is een zeer kwalijke zaak! ik was destijds woedend!! zeker ook op de gemeente!


waarom stuurt de gemeente niet van te voren een 'goedkeuringsformulier' aan jou, als hoofdbewoner van een adres, zeker met dit soort zaken?


groeten, henri