Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-04-2009 23:14:35
Computers & Telefonie

Pretium

ook mijn schoonmoeder is de dupe geworden van de praktijken van pretium telecom. zij is inmiddels overgestapt naar een andere telecom aanbieder en deze heeft het abonnement voor haar opgezegt. zij het met heel veel toestanden, en op het laatst heb ik de rekening van haar t.a.v. pretium telecom laten blokkeren. geen telefoontje of schrijven van pretium dat zij de maandelijkse bedragen niet meer konden innen! dat is opzich toch al raar?
hoe dan ook hiervoor betaald zij niet meer!

nu echter, 5 maanden later is er €65 van haar rekening afgeschreven door pretium bv. het blijkt dat mijn schoonmoeder dus ook een abonnement is aangesmeerd voor dat "postorder" blad privilege, wat 4x per jaar uitkomt en €4,50 per los nummer kost. dan moet je nogal kopen voor de zgn. "aanbiedingen"!!
ook deze rekening heb ik meteen laten blokkeren voor haar en ja naar die €65,-- kan ze fluiten.......... gemakkelijk geld verdienen op deze manier!
om zo geld af te troggelen van ouderen!!

voor iedereen die van de pretium praktijken af wil: laat beide rekeningen blokkeren!!