Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 10-04-2009 17:37:47
Huishouden & Energie

Alle lampen in huis flikkeren

@aflierman: altijd eerst alles goed (laten)controleren wat zich boven de meter bevindt, (door een electromonteur!!)te beginnen bij waar de hoofdschakelaar zit, vervolgens alle bedrading nalopen, en alles stevig vastdraaien, vooral de 4mm bedrading kan weleens los gaan zitten, vooral door de dikkere schroeven, die soms niet goed zijn aangedraaid. ook de aardlekschakelaar kan problemen veroorzaken, uiteraard.  al eerder schreef ik, dat dit zsm dient te gebeuren!!! het liefst nog vandaag dan!


als dit geen resultaat opleverd, dan (mag) een erkende installateur die ook mag afzegelen!, controleren, daar waar de spanning het eerst binnenkomt, en mag hij, als hij ook een zegeltang heeft, de verzegeling verbreken, en vervolgens daar controleren, alles goed vastdraaien, nieuwe zekering plaatsen, en opnieuw afzegelen.


ik vermoed dat het boven de meter te doen is..dat ben ik wel vaker tegengekomen,en is niets vreeemds, in mijn beroep als electromonteur. (vut)


gr. henri