Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 11-04-2009 11:13:11
Huishouden & Energie

Alle lampen in huis flikkeren

heb nu allerlei rare reakties gelezen, vooral een wietplantage wordt hier veel genoemd, vreemd,het heeft helemaal niets meer met de vraag van topicstarter te maken, en slaat werkelijk ook nergens op!(zij de reageerders daar dan zelf zo mee bezig? :-)) terwijl de vraagsteller nog niet eens een reaktie heeft teruggegeven; je moet bij het begin beginnen, in de meterkast, even alles open (laten) schroeven, en conrolren op losse kontakten, als dit geen verbetering opleverd, dan handelen zoals ik al eerder heb omschreven: contorleren onder de meter....door een erkende installateur weliswaar...


het wordt tijd dat topicstarter ook daadwerkelijk actie onderneemt, en handeld zoals omschreven, en dan graag een terugkoppeling hier.


als je uitlaat van je auto defect is, dan kun je ook je moter eruit halen, da's net zo krom als enkele reakties die ik hier heb gelezen..die werkelijk nergens op slaan.


groeten, henri (bij mij zit niets los..)