Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-04-2009 11:14:37
Huishouden & Energie

Thermostaat vervangen of niet?

hallo


als de thermostaat die u nu hebt geen instelling beschikt om tijden en daarmee ook temperatuur in te stellen dan heeft het wel nut om dus  honywell te plaatsen.


maar het is dus wel noodzakelijk dat u iemand heeft die precies weet wat het verschil is want als u een modelerende ketel bezit dan moet u deze gegevens wel met de nieuwe thermostaat kunnen regelen.


volgens mij zir er n.l. een 3 weg ventiel in de ketel die dus het watertemperatuur regelt naar aanleiding van wat de termostaat door geeft over de kamer temperatuur dus groot verschil heter water, dna moet u dus zien als een thestaatkraan met de zelfde werking maar die op de ketel gaat dan retourwater bijmengen zodat dit de z.g. koudwater aansluiting is.


maar weet is zeker hoe alles werkt voordat u hier aan begint.


succes ermee valerius