Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-04-2009 19:39:20
Geldzaken & Recht

Hoe kom ik aan mijn geld van mijn girorekenig

sorry voor de uitvoerige reactie. wij hebben gelijksoortige problemen met de uitvoering van opdrachten. allereerst de mogelijke brief voor de postbank/ingbank:


 


"in uw brief van 29 december 2008 maakt u melding van het feit dat mijn rekening bij uw bank is opgeheven. tot op heden hebben wij het saldo van deze rekening niet op de aangegeven rekening van mij ontvangen.


met terugwerkende kracht bent u over het saldo de wettelijke rente sinds 1 januari 2009 schuldig. verder verzoek ik u nu al het volgende voorschot van x.xx euro op de volgende rekening over te maken. dit voorschot heeft te maken met de gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten.


verder maken wij er melding van dat ik nooit toestemming heb gegeven om mijn geld naar een interne rekening van uw bank over te maken. met deze handeling heeft u als bank geld van mijn rekening ontvreemd. een onrechtmatige daad. graag ontvang ik van u de door mij geaccordeerde opdracht om het geld van mijn postbankrekening over te boeken naar uw bedrijfsrekening. u zal begrijpen, dat u deze nooit kan overleggen daar ik nooit zo’n opdracht hebt gegeven.


bent u met het e.e.a. niet eens, dat ontvang ik graag uitsluitend een schriftelijke reactie van u."


 


tip 1.