Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ml
mldoeven - 15-04-2009 13:12:55
Auto & Vervoer

Kosten nieuwe autospiegel plaatsen

zoals hier al aangegeven is, hangt het heel erg af van het merk en de opties van de spiegel. bij mijn peugeot 307 sw kost een nieuwe, elektrische (verwarmd, instelbaar en inklapbaar) spiegel zo rond de 300 euro (incl. montage geloof ik).
bij de auto van mijn vriendin (suzuki wagon r+) kost een elektrisch instelbare spiegel iets minder maar nog steeds meer dan 250 euro.


echter, hoe ben je verzekerd? als je wa+ verzekerd bent, dan is vandalisme meestal wel vergoed. in dat geval ben je alleen eigen risico kwijt (meestal zo rond de 150 euro) en vaak ga je er niet op achteruit v.w.b. bonus-malus.
het enige wat je wel moet doen, is aangifte bij de politie. maar tegenwoordig kan dat vaak online, zodat je ook niet hoeft te wachten op het bureau voor je aan de beurt bent.