Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 16-04-2009 07:53:00
Huishouden & Energie

Alle lampen in huis flikkeren

hallo, aan allen betreffende dit topi.


ik zag dat topicstarter gereageerd heeft, en dat het inderdaad een los kontakt in de mk betrof, iets wat ik in m'n allereerste reaktie al opperde.......


als (oud) elctromonteur kan ik hierbij zeggen, dat als ik een dergelijk soort klacht binnenkreeg, ik direct de deksels van de groepenkast(en) openschroefde, en alle kontakten eens flink aandraaide, alle bedrading goed controlleerde,vaak kwam je dan inderdaad een los kontakt tegen. zeker in dit geval is het zeer verklaarbaar, en zelfs 'demonen'zijn verdreven :-) ha,ha,ha!


topicstarter torxz zal na deze ondenomen actie verder geen last meer hebben van zijn genoemde klacht, daar ben ik haast wel voor 100% van overtuigd. ben blij dat het opgelost is voor hem/haar.


er zijn hier wat reakties voorbijgekomen zeg,tsjonge jonge zeg! nietwaar herman? errror in mk dus...zoals je dit wel vaker tegenkomt, niets aparts aan...


groeten aan allen hier, henri