Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-04-2009 23:11:40
Huishouden & Energie

Kcr containercleaning

via deze weg wil ik iedereen laten weten dat dit bedrijf nu ook weer actief is in gemeente hoorn nh, mijn partner en ik zijn er ook ingestonken. ons was belooft eerst gratis eenmalig de container laten reinigen,wel alvast een contract van 1 jaar aangaan, als je niet tevreden was met de reiniging deze dan te laten ontbinden.


maar doortrapt als ze zijn,geen gratis reiniging,wel het bedrag van 69,95 afschrijven van de rekening en vervolgens niet komen.


op het moment dat ik het bedrag wilde invorderen,waren de 30dagen al voorbij dat dat kon en nu ben ik bang dat ons geld weg is.


we hebben nog wel gebelt,ten eerste dat er nog nooit iemand geweest is,ten tweede dat ik geen vertrouwen in het bedrijf meer heb en wilde opzeggen en ons geld terug wilde,dat kon ik alleen aangeven in een brief,reactie hebben we wel gekregen,geld niet!


nu moeten we aangetekent minimaal 2 maanden voor einde contract de stickers die we nu op onze bak hebben geplakt meesturen en dan schijnen we van ze af te zijn,maar of die knap van de container af kunnen en meegezonden mag joost weten, maar dit zijn  de reinste oplichters! het lijkt eci wel!