Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 24-04-2009 15:45:08
Huishouden & Energie

Parkeer problemen bij flat

misschien is het mogelijk na te gaan of er bij de vakken witte borden met de kentekens van de bewoners kunnen worden geplaatst (elke plaats moet breed genoeg zijn), zodanig dat de neus van de auto's is geplaatst naar de borden toe?


als er huur voor deze plekken wordt betaald, dan is er ook recht op gebruik door degenen die betalen. op voornoemde wijze kunnen andere wijkbewoners zien dat er actie is ondernomen en gezien de kentekens op de borden zullen ze ws. wel uit hun hoofd laten om er te parkeren. je kunt de foutparkeerders zelf aanspreken op dit asociale gedrag (wie betaalt mag een bord plaatsen en er parkeren).


ik adviseer wel om eerst uit te zoeken of dit legaal mag. een aantal bewijzen van huur (huurcontract?) zullen in dat geval mogelijk uitkomst bieden.


sterkte, jpm