Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

blackjes
blackjes - 24-04-2009 16:27:12
Huishouden & Energie

Parkeer problemen bij flat

beste n.63


wij hebben de zelfde situatie. we wonen in een 55+-complex met een afgesloten parkeerplaats. deze is onder een poort door van één kant bereikbaar. de parkeerplaats is gemeenteterrein. ik heb destijds gevraagd om een slagboom. dat kan, maar dan wordt de parkeerplaats van de wooncorporatie en zijn alle kosten van onderhoud, zoals  opnieuw bestraten (na verzakken) en andere voorkomende kosten voor rekening van de wooncorporatie, die ze doorberekend aan de bewoners. net als bij u is de parkeerplaats algemeen terrein en daar kan iedereen parkeren die dat wil. het onderhoud dat u betaalt begrijp ik dan ook niet. ook al is het onderhoud voor groenvoorziening. als het terrein van de gemeente is, dan is ook de gemeente ook verantwoordelijk voor het groen.


als u in uw complex een bewonersvereniging hebt dan kunt u die het uit laten zoeken. ik ben voorzitter van onze bewonersvereniging en zoek alles uit wat voor de huurders van belang kan zijn. mocht u iets willen weten, dan kunt u een beroep op mij doen. mijn e-mail is: henkswartjes@casema.nl .