Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zoziejemaar - 24-04-2009 17:00:56
Huishouden & Energie

Blazende koelkast

Mijn (indesit) koelkast maakt al bijna vanaf het begin een soort puffende lichte knal geluiden! ik ben er na zo'n 15 jaar inmiddels aan gewend (ha). maar vraag me ook al heel lang af wat dit nou is, ik merk wel dat als ik hem een poosje niet heb ontdooit dat het dan erger wordt. verder ben ik van plan om over niet al te lange tijd een nieuwe te kopen! (hij gaat verder toch al best lang mee zo, ondanks de knallen!). ik ben er destijds niet mee terug naar de winkel gegaan omdat ik het zo een rare klacht vond! in het begin wist ik een hele poos niet eens waar dat rare geluid nou eigenlijk vandaan kwam!
ik ben wel erg nieuwschierig of er meer mensen zijn die koel kast knal geluiden ervaringen hebben, naast de puffende exemplaren.