Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gertie139 - 24-04-2009 19:21:49
Huishouden & Energie

Blazende koelkast

bijgeluiden in min of meer ernstige mate schijnen tegenwoordig normaal te zijn. vanwege mijn open keuken ben ik ongeveer 3 jaar op zoek geweest naar een `stille` koelkast-koelvriescombi.


de eerste koelkast die ik (nieuw) had was een aeg santo van ongeveer 1986. deze heeft ongeveer 20 jaar naar behoren gewerkt en was gewoon stil !! soms gaan spullen stuk en ik ben op zoek gegaan naar een ander. kwam weer uit bij aeg en weer een santo. deze werd toen als beste getest in de consumentengids. het apparaat maakte een leven als een oordeel. volgens aeg was dit normaal, vervolgens een amerikaanse koelkast gehad, een whirlpool en nu weer een aeg (losse koelkast en losse vriezer). ook deze blijven herrie maken, het wordt na verloop van tijd een beetje erger. wat wel erg belangrijk is, is dat de kast exact waterpas staat (info van de leverancier en zijn monteur). geen van alle zijn stil. een vervelend nadeel is, dat je zo'n ding niet gewoon even omruilt voor een ander (logisch uiteraard) en je af moet gaan op wat je verteld wordt. en daar gaat het (bijna) altijd mis, men verzekert je dat de door hun geleverde koelkast wel erg stil (36db of zoiets) is, maar dat is na een poosje niet meer het geval. n het antwoord dat daarop komt is steevast dat je daarmee moet leren leven.............................jammer.


dus de zoektocht maar gestaakt en de herrie voor lief nemen.