Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 25-04-2009 17:15:26
Computers & Telefonie

Ziggo z1 van analoog naar digitaal

@soepkiep: ja, die kabelboeren zijn flink bezig zo! ze willen uiteindelijk alle abonnees aan het digitaal kijken zetten, ook willen ze (blijkbaar) op korte termijn over meer bandbreedte beschikken, om de duurdere paketten aan te kunnen gaan bieden...poen dus! 


het begint er echt op te lijken nu: het vroegere casema (nu ziggo) zet er vaart achter, klaarblijkelijk!


als je echt op een fatsoenlijke, en (nog steeds) de beste manier wilt kijken, dan kijk je via de schotel, mits je natuurlijk de mogelijkheid hebt om uberhaupt een schotel te kunnen/mogen plaatsen.


in ieder geval moet je er al van uit gaan, dat een schotel ten alle tijden op het zuiden moet kunnen 'kijken'.....


ik wens alle kabelabonnees erg veel sterkte toe, want de kabelaars hebben nu eenmaal een enorme machtspositie, da's zeker...


langzaam maar zekr komt er een einde aan het analoge kijken, voor eenieder...helaas, het rf kijken zal dan verleden tijd zijn op termijn dan, weliswaar.....


succes, gr. henri(kijk al zo'n 12jr. via schotel,de coax kabel mogen ze van mij buiten zo uit de grond trekken van me, heb ook al 12jr. lang  geen kabelabonnement  meer)