Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 25-04-2009 18:08:50
Computers & Telefonie

Ziggo z1 van analoog naar digitaal

@birdies, het analoge signaal wat zo dadelijk weg is, is voor velen niet meer te vergelijken met een digitaal aanbod. in dit tijdperk ontkom je nu eenmaal niet langer meer aan digitaal kijken, een mooi plat scherm, met alles er op en er aan, werkt nu eenmaal niet met een rottig rf signaaltje. ook dat is zeker. en ja, voor wat betreft de ouderen: die hebben in de meeste gevallen nog een crt tv, waarop een anallog singnaal dan wel goed genoeg is.


zolang er bij ons nog geen glasvezel beschikbaar is, blijf ik bij de schotel, en ja, schotels kunnen lelijk zijn, maar zelf ben ik (gelukkig) in een situatie, dat onze schotel nog niet eens zichtbaar staat opgesteld, helemaal achter in de tuin, met er langs een grote struik...onzichtbaar ook voor de buren...


heb zelf een vooraanstaande job gehad, bij een van de grootste kabelaars van nederland, en op dit moment moet ik zeggen: het aanbod en de digitale ontvangers die ze bieden, zijn helemaal top.


zelfs op interactief gebied, is het een van de koplopers, je hoeft werkelijk ook niets meer te missen, dankzij de vele mogelijkheden.


en internet: snelheid van 120mb download en 10 mb upload, via de coax! ook top! maar: duur!! dat wel...(houdt wel kontakt met mijn ex-collega's overigens, vandaar)


ik houd het wel bij m'n adsl, en schotel....werkt prima, ook full hd nu prima! (echt full hd dan)


gr. henri