Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crise
crise - 29-04-2009 11:21:53
Voeding & Gezondheid

Kind van 6 jaar apart verzekeren ???

kinderen moet je altijd zelf aanmelden. en wat is dat nou voor b*llshit over datzelf sparen. staan jullie er wel bij stil dat een begrafenis duizenden euro's kost en dat niet iedereen in staat is om te sparen? ik heb een goede baan en dan is het niet zo moeilijk om te sparen, maar je zal maar een uitkering hebben....dan valt er niets te sparen.


ik ben verzekerd bij dela en mijn 4 kinderen zijn voor nog geen euro p.p. meeverzekerd. ik heb dan ook nog een pluskapitaal bij mijn polis. kosten per 3 mnd nog geen € 30,-


en even uit de praktijk: ik heb nog een kindje gehad. zij is, nog niet zo lang geleden, overleden toen ze 13 mnd was. zij was voor ong.  €0,90 p.m. verzekerd bij dela.(verzekering + pluskapitaal) kosten van de begrafenis liepen in de duizenden euro's, want: kerkdienst, veel mensen, koopgraf, en ga zo maar door. hoeveel mensen denken jullie dat er zijn die die duizenden euro's zo even op tafel kunnen leggen? en die na de begrafenis nog even een kleine duizend euro hebben om een grafsteen te kopen? die steen kon ik dus betalen uit het pluskapitaal, want het pluskapitaal is vrij besteedbaar.


kortom, wat ik wilde zeggen, het is stom om je niet te verzekeren. het zit in een klein hoekje mensen. en als het je overkomt, dan wil je niet op een dubbeltje hoeven kijken. toch?? en wat dat levenslang betalen betreft: je kinderen zijn voor ong een euro verzekerd tot ze 25 zijn. dat komt neer op nog geen €300,- p.p. voor 25 jaar verzekeren. need te say more??