Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-06-2009 14:13:45
Computers & Telefonie

Pretium

freunde und freundinnen!


google eens op [ "nederlandse federatie van senioren" ] door het zinnetje inclusief de "" in het google venster te plakken. dan vind je een paar zeer interessante pagina's, waaronder een artikel uit 1995 uit de volkskrant. in dat artikel worden de perikelen omschreven rond een inkoopcombinatie die aanbiedingen voor ouderen verzorgde. toen faillissement dreigde, werd de nederlandse federatie van senioren (nfs) overgenomen door de heer nyks.


zie hier het "smoking gun" dat de ouderen van meet af aan zijn doelgroep waren. de nfs is gevestigd aan, je raadt het al, de amerikaweg 10 te haarlem. de club is echter niet actief. in feite is het de voorganger van pretium, die in in 1995 werd gesticht.


tros radar moest laatst rectificeren omdat zij hun beschuldiging, dat pretium telecom specifiek op ouderen aast, niet konden aantonen. wellicht had de nfs gechiedenis bij de voorzieningenrechter een ander licht op de zaak kunnen werpen. in ieder geval heeft de heer nyks hier zijn inspiratie opgedaan, omdat ouderen een doelgroep zijn, die niet goed tegen agressieve verkooppraktijken is bestand. vroeger belde de scharenslijper en tegenwoordig belt de "nep-postbode" of "zieke zwangere vrouw" bij voorkeur aan bij eenzame oude mensen, om ze hun geld of bankpas met pincode af te troggelen. deze babbelaars leggen dan ook altijd eerst de buurt af om de oudjes te vinden. op het vaste telefonienet van kpn zijn de senioren oververtegenwoordigd. het was dan ook redelijk voor de hand liggend om daar klanten te gaan ronselen.


in feite is de heer nyks op dit moment de "opperbabbelaar" van nederland, die de kunst van de babbeltruck tot hoge professionele perfectie heeft verheven.


gesundheit!