Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lamaketta - 30-04-2009 21:39:52
Huishouden & Energie

Prefab dakkapel wordt traditioneel opgebouwd

Da's een goeie, die branche-organisatie hebben ze het in het verkoopgesprek wel over gehad, maar vind ik niet terug op hun website. weet niet of ik hier bedrijfsnamen mag noemen...

wij hebben onze bouwaanvraag als referentie aangeboden. ze hebben daarna een summiere opdrachtbevestiging gestuurd, waarop wij hebben aangegeven dat we zaken als maatvoering niet kunnen controleren als we de maten van het kozijnprofiel niet weten. wat ze hebben gedaan weet ik niet, maar de maten uit onze bouwvergunning hebben ze in elk geval niet aangehouden.

vandaag was dag 4(!) en hebben we zelf de tekeningen nog eens opgezocht, de werklui hadden deze nog nooit gezien! sterker nog, ze hadden een maat opgekregen en gingen ervan uit dat die 'ergens op het dak' terecht mocht komen.

ze waren inmiddels begonnen aan de tweede dakkapel en hebben die door een meetfout (binnenmaat-buitenmaat) weer kunnen afbreken.

het bedrijf waar we zaken mee doen is trouwens wel een redelijk groot bedrijf, tenminste .. de ploeg die bij ons werkt heeft nog nooit een prefab dakkapel gezet, terwijl de verkoper toch echt verteld heeft dat ze bijna niet anders doen...

we gaan er vooralsnog vanuit dat e.e.a. niet vóór volgende week woensdag klaar zal zijn (10 dagen na originele opleverdatum).