Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eefie
eefie - 01-05-2009 11:36:09
Huishouden & Energie

Gebroken bekkenhelft van de poes

bedankt voor je reactie, aurora....


ik heb al op verschillende sites gekeken en daar staat inderdaad  dat een kat met een gebroken bekken rust moet houden...daarom juist heb ik de vraag hier neergelegd.


het vreemde is dat mijn dierenarts juist zei dat ze wel wat moest lopen om de boel soepel te houden.....                                     over het plassen en poepen heeft hij het niet gehad, maar dat doet ze allemaal gelukkig wel.


de eerste dagen heeft ze wel heel veel geslapen, maar dat wordt wel steeds minder.  ze loopt wel op haar rechterpoot en hinkelt zo nu en dan de kamer door. ook probeert ze de hond uit te dagen om te spelen, maar dat gaat me veel te wild. ze wil zelfs naar buiten.   (wat dus niet gaat gebeuren)


hopelijk heb je gelijk wat de poot betreft en moeten spieren e.d. weer herstellen....


vandaag ga ik weer naar de dierenartsenpraktijk.                  misschien dat een andere dierenarts daar weer andere adviezen geeft.


groet,