Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lamaketta - 02-05-2009 12:40:18
Huishouden & Energie

Prefab dakkapel wordt traditioneel opgebouwd

Nee betalen voor meerwerk zullen we in principe niet. hoe we onze eigen onkosten en vertraging vergoed kunnen krijgen zie ik nog ff niet zitten. in opdrachtbevestiging staat wel dat alles eigendom blijft van leverancier tot alle betalingen binnen zijn.

heb nog even de correspondentie nagelopen, wij hebben aangegeven dat bepaalde maatvoeringen niet te controleren waren voor ons. daarmee ga ik ervan uit dat wij de bal nadrukkelijk bij de aannemer hebben gelegd m.b.t. controle van maatvoering. hij is ondanks deze mededeling gewoon van start gegaan, zonder verdere vragen.

er is al 2 dagen niets meer misgegaan... we hebben enige hoop op een deugdelijke dakkapel. jammer van onze verpeste vakantie