Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 04-05-2009 00:19:12
Computers & Telefonie

Virusscan enterprise

Daar hebben we het al! de kennis zou beter moeten weten: als je het niet zelf hebt aangeschaft, dan is het geen legale versie; dit is een kopie van een versie die op een andere plek legaal gebruikt wordt, maar voor jouw systeem niet. op zich zegt legaal of illegaal niets over de werking, trouwens. echter, de betreffende kennis verdient ontslag op staande voet wegens het verspreiden van illegale kopieën. waarschijnlijk een kopie van een pakket waar het bedrijf waarvoor hij werkt vele eurootjes heeft neergeteld. elke zichzelf respecterende it-er zou iets dergelijks nooit doen.

vse is een versie van mcafee die gericht is op gebruik in grote bedrijven met veel werkstations en servers, in een beheerde omgeving. wanneer er dan problemen zijn, staat er deskundig personeel klaar.

mcafee heeft op de eigen site instructies voor de handmatige verwijdering van vse 8.0 staan: