Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

blackjes
blackjes - 04-05-2009 13:42:34
Auto & Vervoer

Welke autoverzekering

hallo marianne,


bij de koop van een nieuwe auto kan je zo overstappen naar een andere verzekering. elke verandering, ook b.v. premiewijzigingen geven je het recht om over te stappen. uit alle antwoorden merk ik, dat niet iedereen op de hoogte is van de z.g. royementsverklaring. hiermee toon je bij de nieuwe verzekering aan hoeveel schadevrije jaren je hebt. deze verklaring is sinds 2008 niet meer nodig. elke maatschappij kan via een site alle gegevens vinden.


ik ben verzekerd bij centraal beheer achmea (je weet wel even apeldoorn bellen). zij maken alles voor je in orde, ook de opzegging. hier kan je verzekeren wat je wil en niet wil bij je auto. ik wens je alle sterkte bij je zoekacties.