Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ur
urbrandus - 04-05-2009 23:22:43
Computers & Telefonie

Film

sorry hoor maar volgens mij is ook het downloaden van films illegaal. en valt het onder de piraterijwet die zowel het aanbieden als het downloaden verbiedt. hoewel het zeer onmogelijk is dit te controleren is het altijd verstandig om een filmpje gewoon bij de videotheek te lenen. krijg je nog goede kwaliteit in beeld en geluid ook.


maar voor degene onder ons die het downloaden niet kunnen laten. de eenvoudigste manier is om te kijken wat je download. de meeste dvd-spelers kunnen dergelijke bestanden zoals *.avi / *.mpg enz wel afspelen. wil je helemaal zeker van je zaak zijn moet je de *.vobs downloaden. deze torrents zijn wel groot (zo'n 4 gig), maar de kwaliteit en geluid blijven wel aardig goed.


en een derde optie is (voor als je wat geld over hebt.) er zijn hele handige hdd mediaspelers op de markt. voor zo'n 150 euro heb je er een. je kunt er meerde films op kwijt, als je een film gezien hebt kun je hem verwijderen, de tijd om een cd te branden ben je ook kwijt evenals het mislukken van het branden, en je spaart het milieu een beetje omdat je de dvd's niet meer hoeft weg te gooien.  ik heb er zelf een van lacie en ik ben er zeer tevreden mee.


o, ja kijk eens via google en typ in xvid 2 avi. dan moet je wel wat kunnen vinden.


ik hoop dat ik je hiermee iets verder heb geholpen. groetjes.