Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kiran
kiran - 05-05-2009 01:19:18
Geldzaken & Recht

Pakket kwijtgeraakt bij tnt post

@yentle


ik wilde je niet ontmoedigen maar ook niet aanmoedigen. tnt is de laatste tijd niet dezelfde tnt meer van een tijdje terug.


zit dicht bij het vuur en hoor nogal eens wat. vaste medewerkers worden er bij bosjes uitgeknikkerd. goedkope 'lopers' worden aangenomen. met goedkoop, bedoel ik: jong. of ouderen die een 'jong' salarisje krijgen.


heb zelf hier in huis een 'postbode' rondlopen, bijbaantje, alleen voor de zaterdag. vorig jaar van aug. tot dec. geen loon gehad. hoop ellende, moest zelfs dreigen met 'vervolging'. hielp gelukkig. probleem opgelost.


afgelopen zaterdag: telefoontje kwam, of er even een wijk bij gelopen kon worden. de vaste loper had plots afgezegd .... met eigen wijk erbij: van 10.00 uur tot 19.30 uur! geen routebeschrijving/geen uren boekje! zoeken, en je uren niet kunnen schrijven. mensen komen naar buiten. de één is van: 'he gelukkig komt er nog iemand'. de ander: 'gvd, lekker laat zeg, had je niet eerder uit je nest kunnen komen'! heel leuk dus, en dat doe je om iemand, lees tnt, uit de brand te helpen? was dus eens, maar nooit meer. vanmorgen er achteraan, naar kantoor. u wordt teruggebeld. nou? moet nog gebeuren. dus nee ik heb er geen vertrouwen in dat die tomtom van u terug komt. 't is daar gewoon een zooitje!


dussuh .... snap je het een beetje? maar wens je natuurlijk succes! je geeft ze maar van jetje! hoop voor je dat tommie terug komt.