Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-05-2009 23:31:32
Huishouden & Energie

Stankoverlast

dag allemaal, ik woon op de 1e verdieping van een portiekwoning. en ik ben ook als een 'geurneus' door het huis geslopen nadat een penetrante (muffe/gas-achtige) stank langzamerhand steeds sterker werd en ik er zeker van was dat niet mijn voeten waren. deze geur werd langzamerhand steeds sterker. ik ruik het nu zelfs als ik 's ochtends wakker word aan de andere kant van mijn huis. ik heb het gelokaliseerd en het zit aan de voorgevel. op die voorgevel staat loodrecht de muur die mijn woonkamer van mijn computerkamer scheidt. en in die hoeken (beide kamers) ter hoogte van de vloer komt die ontzettende vervelende muffe stank. aan de kant van de woonkamer is er geen spauwmuur, maar aan de kant van de computerkamer wel. er zit in de computerkamer ook een spauwmuur tussen voor de muur die gevel is.


ik heb muizengif staan in huis, maar hier is nooit van gesnoept. ik heb de andere reacties gelezen en ik heb ook het idee dat het pas echt is gaan spelen sinds het de afgelopen tijd lekker weer begint te worden. ik denk dus dat het iets met vocht te maken heeft. zoals eerder ook al eens is gevraagd, kan hier iets aan gemeten worden (luchtvochtigheid, type geur, ...). ik wordt er helemaal gek van en wil niet direct de muur slopen. en is iemand anders bekend met een specialist op dit gebied in regio den haag?


p.s. ook beneden bij de buren gesnuffeld, maar daar niets geroken.