Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
menneke - 08-05-2009 00:36:53
Geldzaken & Recht

Is dit normaal in een da-praktijk?

@ elenay,


 


hartelijk bedankt voor je links; ik heb ze alle doorgelezen. en in het vervolg laat ik geen konijn meer - als het maar anderhalf uur scheelt - met spoed opnemen. eigenlijk had ik het kunnen weten, maar ik was door het breken van mijn voet niet in staat om naar een andere da te gaan op de fiets. dat had ik eens met die plaatsvervanger afgesproken bij een vorig incident; deze heeft toen mijn konijn gewoon in laten slapen en alleen de euthanasie gerekend.


en toen heb ik een hele rel geschopt bij de hoofd da, omdat de ernst van de situatie niet door de kliniek waar ik zit werd ingezien.


waarschijnlijk dit geval indachtig heeft hij nu snel eieren voor zijn geld gekozen. ik heb n.b. nog gebeld dat ik het toch nog wel wilde betalen maar dat hoefde niet meer.


de dierenartsen hier gunnen elkaar het licht in de ogen niet, sinds de vaste prijzen voor dierenartsen een aantal jaren geleden zijn losgelaten. het is inderdaad net als bij de zorgverzekeringen. en verzekeren voor je dieren schijnt ook al niet meer te lonen; de polissen schijnen qua vergoedingen enorm uitgekleed te zijn.


en elenay: ik behoor inderdaad van te voren een duidelijk antwoord te krijgen over de kosten. krijg ik dat niet, dan gaan we naar de mij bekende plaatsvervanger die dit zelf heeft aangeboden.


bedankt voor de links! kassa/radar zou er inderdaad eens een topic van moeten maken.


groetjes,


corry