Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
majrim_1 - 10-05-2009 00:06:16
Huishouden & Energie

Prefab dakkapel wordt traditioneel opgebouwd

hoi ivm vakantie nu pas gelezen.


wij hebben pas geleden op 1e en 2e verd. 2 prefab laten zetten. elk in minder dag een dag. voor de vergunning moesten wij tekeningen inleveren. er bleek iets niet in orde te zijn en na overleg met bouwer netjes in orde gekomen. als jullie dat ook hebben moeten doen, dan zijn er tekeningen. gebruik deze!!!


zijn jullie misschien lid van vereniging eigen huis. deze hebben deskundigen in o.a. bouw, juridisch advies enz. in dienst. zo ja, bellen en uitleggen waar je aan toe bent. zo nee, toch proberen contact te leggen. voor weinig geld ben je per jaar lid. als je in hun blad leest wat ze als adviezen geven, goed hoor.


veel succes met de plaatsing. als deze af zijn, succes met de afwerking. neemt meer tijd dan je denkt, maar als het af is dan heb je een paradijsje (misschien tegen je dochter zeggen dat ze een paradijsje lrijgt, maar dat er helaas geen wonderen verricht kunnen worden).


succes


majrim