Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
loesje48 - 11-05-2009 15:18:40
Auto & Vervoer

Boete handheld

@ enrique u brengt dus onnodig het verkeer in gevaar. hoe onlogisch de regels voor u ook klinken...mobiel bellen in het verkeer is levensgevaarlijk (ben als fietser echt regelmatig bijna aangereden door bellende bestuurders die bv ineens afslaan (waar ik fietste) zonder te kijken of richting aangeven. twee keer stoep op mogen vluchten, paar keer kon ik nog op tijd remmen, 1x er tegenaan gebotst (auto doorgereden) ). waarom gsm's wel en walkie talkies niet? omdat er maar weinig mensen met een wt 'bellen', en half nederland wel gsm-end achter het stuur wilt zitten. let liever gewoon op ipv agentje pesten. sorrie, moest ik echt kwijt!


@ts: zoals edwardus al aangaf, bezwaar aantekenen met gespreksgegevens. anders zou het een mooie boel worden, als iedereen voor het krabben aan z'n oor een boete van €150 zou kunnen krijgen!