Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-05-2009 20:50:13
Winkels & Webshops

Houdbaarheidsdatum melk

hallo bassie,


ik ben klant bij diverse aldi's en overal valt me twee zaken op:



de goede kwaliteit van de houdbare artikelen.
de matige kwaliteit van verse producten.

met name het tweede punt weerhoudt mij ervan om nog melk bij de aldi te halen. steevast 2 of 3 dagen voor de houdbaarheid is verstreken is het al raak: dikke zure drap in het pak. en dit is me bij diverse filialen overkomen, dus het is een algemeen probleem en geen losstaand incident.


nu weet ik dat het probleem niet aan de melk an sich ligt. de melk van de aldi (milsani) komt uit exact dezelfde fabriek (farm dairy in lelystad) als de huismerk melk (de jerrycans van 2l) van bijvoorbeeld dirk en c1000. en hier heb ik nooit problemen mee, deze zijn alrijd nog tot na de houdbaarheidsdatum te gebruiken.


ondanks dat ik dit niet met enige zekerheid kan stellen, heb ik mijn gerede twijfels dat er ergens in de koelketen binnen het aldi concern iets niet helemaal goed zit en de melk ergens ruime tijd te warm wordt opgeslagen of vervoerd. dit zou een verklaring kunnen zijn dat mij dit met grote regelmaat bij verschillende filialen overkomen is.


nochthans blijf ik voor het houdbaar wèl een trouwe aldi-ganger.


mvgr - b