Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 12-05-2009 13:02:59
Computers & Telefonie

Waar moet je opletten bij aanschaf scootmobiel?

@johasnpc:<off topic> omdat mijn vrouw allerlei voorzieningen heeft, o.a een traplift,aangepaste woning hier, wat 'vroeger'door de bedrijfsvereniging werd betaald overigens, later wvg, nu wmo, weet ik, dat als je ze belt(de gemeente dan, en je zegt wvg, dan weten ze van geen toeten of blazen,('u bedoeld de wmo mijnheer?'zeggen ze dan..) en inderdaad, al de oude correspondentie, daar staat nog wvg op. ook zal het wel zo zijn, dat het per gemeente anders genoemd wordt, kortom: het komt op hetzefde neer. in ieder geval bestaat wvg niet (meer)....alles wat je nu aanvraagd, gaat toch echt door de molen, die wmo heet. je dossiers,ja, daar blijft de naam wvg vanzelf in vermeld staan. bij ons in de gemeente geschied alle (nieuwe) correspondentie wel degelijk onder de naam wmo...denk dat ze bij u in de gemeente nog te veel oud papier over hebben, wat ze zo weg willen verwerken.. :-)


wat vraagsteller(ster) moet gaan doen, is uigebreid besproken in dit topic, ook hoe te handelen, betreffende scootmobiel.


gr. henri