Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 13-05-2009 10:59:46
Auto & Vervoer

Vervoer van scootmobiel in auto

hallo miriyati,helaas,  het model wat u heeft, gaat m.i niet passen in uw stationwagen! de lengte van uw model is 1,40 mtr. de breedte is 67 cm, maar dan komt het: de stuurkolom is weliswaar kantelbaar, doch niet demontabel, net zoals de zitting niet zo eenvoudig te demonteren is, maar er wel afkan inderdaad. ook zit u met een bepaalde hoek om in te kunnen rijden, want u moet zowieso aan een oprijplaat of platen denken dan,om in te kunnen rijden, ivm het gewicht van deze scoormobiel, deze kunt u niet zomaar even optillen hoor! je kunt het proberen,  ff ergens een oprijplaat/platen  lenen...dan hoef je ook nooit meer in twijfel te zitten.


kortom,m.i gaat het gewoonweg niet passen in een opel astra stationwagon. wel met een bestelbusje, dan heb je meer opties. succes met uw poging..


gr. henri