Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-05-2009 12:01:57
Huishouden & Energie

Dakkapel: ervaringen met amh geveltechniek

ik heb een hele slechte ervaring met amh geveltechniek.
ik heb inmiddels 1.5 jaar geleden een aanbetaling gedaan en er is nog steeds niks uitgevoerd, de bedoeling was een dakkapel aan de voorzijde van het huis wat na de aanvraag niet mogelijk was wegens monumenten zorg.


achterzijde zou de huidige dakkapel vervangen worden en nu naar 1 jaar verder na de afspraak alleen achterzijde is het nog steeds neit uitgevoerd.


ik zou je adviseren om geen aanbetaling te doen zoals ik deed van 40% ik heb dus hun nu 4500 euro aanbetaald en er nog steeds niks van terug gezien.


zeer slechte communicatie en excuus naar excuus, overspannen, bedrijf verbrand, leverancier op vakantie, en op dit moment werkt hun nummer niet meer dus ik ben echt pist off.


succes groetjes,