Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerard55 - 13-05-2009 13:46:00
Huishouden & Energie

Aanbouw buren

wat ik al raar vind, is dat mensen tegenwoordig niet meer overleggen met elkaar. als zo'n buur eerst bij je langs komt om zijn plannen te vertellen, dan wordt het al heel anders. het feit dat men laat merken rekening te houden met de ander, maakt al milder. nee, mensen doen gewoon en worden in hun lompe gedrag nog gesteund ook door de gemeente. uit mijn omgeving weet ik dat er weinig tegen is te doen. ik zou sowieso niet toestaan dat er op mijn grond wordt gebouwd. dus jouw buren zetten de zijmuur maar lekker op hun eigen grond. verder moet je er inderdaad maar het beste van maken door er een planten tegenaan te zetten.


hoe dan ook, ik snap heel goed waar je over valt en de opmerking in één reactie dat er ergere dingen in de wereld gebeuren is flauw en nonsens. doet die persoon dan wat aan die ergere dingen? ik denk het niet. dat zijn meestal degenen die vinden dat alles maar moet kunnen en vergeten dat je verantwoordelijk bent voor het ongerief dat je anderen aandoet.


succes!