Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kiran
kiran - 13-05-2009 21:15:27
Geldzaken & Recht

Wasmachine kopen

@vonkp


ben het wel met u eens. je kan een wasmachine niet eerder beoordelen dan dat je ermee wast. maar als iedereen dat zou doen, dus eerst de machine uitproberen en hij zou bijvoorbeeld te lang draaien naar uw mening .... zou wehkamp aardig wat 'gebruikte' machientjes terug krijgen.


wasmachine kopen bij wehkamp is allereerst in de catalogus of op inet de specificaties lezen en dan al dan niet de beslissing nemen van aankoop.


mocht de machine evt iets mankeren, heb je een ander verhaal.


heb toevallig een aantal weken terug een soortgelijk verhaal hier gelezen. die machine centrigureerde niet. ondanks mankement wilde w. niet omruilen, omdat ie gebruikt was. toen heb ik w. gevraagd: als 'opzicht' betekent: er alleen maar naar kijken, hoe kom je er dan achter of hij al dan niet iets mankeert.


al met al: kijken naar wat hij allemaal kan en moet doen. dan overwegen of hij gekocht moet/kan worden. en mocht er onverhoopt iets aan mankeren ....