Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-05-2009 13:55:43
Geldzaken & Recht

Email processing

het is mij inmiddels duidelijk geworden dat er verschillende e-mails verwerken concepten op de markt zijn. bij de één moet je adverteren, bij de ander komen de mails automatisch je mailbox binnen. maanden geleden een affiliate geworden van http://starturl.com/wsspu. dat wil zeggen dat ik dit promoot en geld verdien per sale.


zo werkt affiliate marketing: http://ezinearticles.com/?affiliate-marketing-explained&id=300675


het is fantastisch om met affiliate marketing geld te verdienen vanuit huis. leuk thuiswerk om te doen omdat je geen geld moet betalen om te kunnen beginnen met geld verdienen.


ik ben nu een tijdje affiliate en het bevalt me prima. wilt u weten hoe affiliate marketing precies werkt en wat u moet doen om te beginnen? ik ben er via dit artikel achter gekomen hoe ik moest starten http://starturl.com/utdqr

het is heel wat anders dan e-mail processing, maar het werkt op z'n minst even goed! behalve het verwerken van e-mails en affiliate worden zijn er nog veel manier om thuis een goed inkomen uit internet te halen: http://starturl.com/xorix
als affiliate: http://starturl.com/mbwau