Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jannyh - 15-05-2009 16:42:48
Huishouden & Energie

Aanbouw buren

wij hebben het vorig jaar ook meegemaakt, alleen een aanbouw waar we niet tegen aan hoefden te kijken. wel maakten wij ons ernstig zorgen over het heien. dit gebeurde binnen een meter van onze woning. eerdere verbouwingen in onze straat hadden hierbij tot scheuren in de muren geleid. wij hebben inderdaad onze bedenkingen bij de gemeente neergelegd. de buren hebben wel vergunning gekregen en het is gelukkig goed gegaan.


volgens mij moet je ook voordat de vergunning wordt afgegeven je bezwaar kenbaar maken. ik zou in ieder geval nog wel proberen of je er wat aan kunt doen. ik denk dat de relatie met de buren al niet zo goed is als je nu pas hoort dat er een aanbouw komt.


succes met alles