Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 16-05-2009 01:24:52
Elektronica & TV

Satelliet ontvanger

@ dirck, off topic:



in de oude stofzuigerfabriek ben ik slechts 1 maal geweest. boonstra kennen is dan een te groot woord. toen we de beschikking kregen over t.a. was de noodzaak om de filialen af te struinen minder groot.

het vaakst
kwam ik in almelo (2 stuks), enschede, hengelo, apeldoorn, nijmegen (2
stuks), eindhoven, den haag, zwolle, drachten, doetinchem, hoogeveen,
stadskanaal, winschoten, emmen, groningen. in aflopende volgorde van
bezoeksfrequentie. kan er nu nog steeds terecht, doch voel de behoefte niet meer zo. en er speciaal naar toe rijden om te zien of er nog koopjes zijn met 45 - 55 % korting zie ik niet zitten. heb de buit al lang binnen.;-)



heb er altijd plezierige contacten gehad, het best in almelo. leuke handel. had er compleet een bedrijf bij. koop uw spullen bij de man die het ook repareren kan.... ze wilden alleen maar meer omzet draaien, want dan mocht de winkel vergroot worden. de wit was toen "de baas" in eindhoven. zegt je dat wat?

slechts 1 maal is er iets op de pw kaart gezet: in hengelo, een ladyshave. (niet voor mezelf, hoor;-)

h.