Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 17-05-2009 12:38:51
Computers & Telefonie

Camara digital

Hallo margalam,

je kunt de foto's ook gewoon handmatig overzetten van de camera naar de computer, daar heb je eigenlijk geen extra software voor nodig.

je kunt het geheugenkaartje uit de camera halen en in de kaartlezer van je computer stoppen (als je een kaartlezer hebt). daarna kun je de foto's gewoon van het kaartje naar een map op je harde schijf slepen.

je kunt ook het geheugenkaartje in de camera laten zitten en de camera met een kabeltje op een usb-poort aansluiten. dat kabeltje zat wellicht bij de camera? zodra je de camera op een usb-poort aansluit krijg je er een extra 'verwisselbare schijf' bij. met b.v. de windows verkenner kun je dan de foto's van die 'verwisselbare schijf' weer naar een map op je harde schijf slepen.

m.vr.gr. freya