Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

koekeloer
koekeloer - 16-05-2009 20:45:50
Elektronica & TV

Ziggo stuurt naheffing na aanmeldin gratis hd pakket

@kiran,


ik denk dat je niet snapt wat ik zeg, dus nog even extra uitleg. ik had al 2 smartcards bij ziggo (en al eerder bij multikabel) en 2 decoders. ik hoefde dus geen nieuwe smartcard (29 euro) te kopen, want ik gebruikte er al 2 (voor de prijs van 1 dus).


op 1 smartcard heb ik toen half december hd laten bijzetten, het eerste jaar gratis. nu komt ziggo dus 5 maanden later met een rekening voor 4.5 maand @ 9.95 + 45 euro naheffing voor de kosten van digitale tv op mijn 2e msartcard (die ik dus al had voor het aanvragen van hd tv).  als ziggo dat gelijk had gedaan, dan had ik mijn 2e abo opgezegd tot 1 mei en dan opnieuw de smartcard laten registreren (gratis na 1 mei).