Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 18-05-2009 14:30:50
Auto & Vervoer

Controleurs in burger

hallo kaartendraak, natuurlijk is het nodig om de nodige controles uit te voeren, het is maar goed dat ze dat doen.  meewerken met deze mensen, die alleen maar hun werk doen, is daarom het beste: nogmaals, vraag ten alle tijde naar hun legitimatie, alsook hun id, je hebt er recht op, wat heb je er aan, om een hoop stennis te maken om zoiets kleins, als het controleren van iemands kaartje, en ik ben het totaal met je eens, dat ze absoluut niet zomaar een kaartje uit iemands handen mogen rukken, da's ongepast, en op dat gegeven zou je dan ook een klacht in kunnen gaan dienen bij de directie van ret, da's dus wel een goed punt van je..


nogmaals: als er zomaar iemand op mij persoonlijk afkomt, met allerlei vragen, dan moet hij/zij zich toch wel eerst terdege kunnen legitimeren, en heel duidelijk kunnen aangeven, of hij/zij (in dit geval)wel de juiste persoon is, zoals hij/zij beweert te zijn, doet hij/zij dit niet, ja, dan roep je de politie erbij!.....en nogmaals, oponthoud kunnen ze je wel degelijk aanrekenen, afhankelijk dan, hoe moeilijk je gaat doen...maar je handelen is in ieder geval goed: je kunt nu eenmaal niet iedereen zomaar vertrouwen, dat ben ik geheel met je eens. dat wel!


succes verder met de ret


gr. henri