Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-05-2009 23:23:57
Huishouden & Energie

Zijn er ook betrouwbare merken?

hallo donna


en laat ik nu een bauknecht wasmachine al tig jaartjes hebben staan en er heel tevreden mee zijn? is denkelijk de tref? ook de bosch vaatwasser geen onbekende. hiervoor had ik een aeg, als ik nu een nieuwe nodig had, zou ik terug gaan naar de aeg. niet omdat bosch slecht is, maar de aeg deed de vaat in de helft van de tijd! schoon vind ik ze beide.


denk dat het nog steeds goede merken zijn, probleem zit hem meestal (de laatste tijd) in de after-sale. ligt natuurlijk ook aan de winkel waar je hem koopt. krijg je er een euvel aan dan geeft men soms niet thuis. (ik vind zelf de service/advies e.d. van bcc prima, koop daar regelmatig, heb me nog nooit een buil gevallen, maar ja, een ander heeft misschien een ander verhaal)


ik ga er altijd vanuit dat goedkoop duurkoop is. en energie zuinig is ook een optie. en dat betaal je.


wat service betreft van mijn eigen apparaten? zou niet weten, heb de tref van lang mee gaan.


zou me verder niet druk maken. kies uit wat jij wilt dat hij doet. hier krijg je allemaal eigen ervaringen te horen, en of je dan door de bomen het bos nog ziet? zou kijken naar de lengte van draaitijd. energie/water verbruik. en natuurlijk de prijs. (niet voor een duppie op de 1e rij willen zitten)


succes met wat je besluit,  m.vr.gr.