Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-05-2009 15:07:12
Huishouden & Energie

Zijn er ook betrouwbare merken?

persoonlijke situatie: vaatwasser bosch s9et1b aquasensor, wasautomaat: aeg lavamat, wasdroger: aeg lavatherm 57300


en fornuis: fratellionofri (90 cm breed) gas, met thermokoppel,en electrische vonkontsteking voor branders, 5 pits, incl wokbrander, en inclusief 2 electrische ovens, waarvan een met hete lucht, de andere ook electrisch ,beiden met aparte thermostaat, compleet met draaispit,een oven is kleiner, en daardoor ook zeer geschikt om rollades, kip etc mee te bereiden, middels het (los aan te brengen) draaispt.


de vaatwasser zijn nu zo'n 14jr. oud, en draaien doet ie (bijna) dagelijks, alsook de droger en wasmaschine zijn even zo oud, en draaien toch zeker zo'n 3 tot 4 keer per week.


wasmaschine: 1x deurschakelaar defect, kosten: zo'n 25 euro..zelf eenvoudig te vervangen.


koelkast en vriezer zijn van het merk liebherr, en doen het al dag en nacht zo'n ruim 25 jaar nu alweer....zonder mankeren. hooguit ooit eens een koelkastlampje vervangen.


verder werkt alles perfect, het fornuis is van dec. 2003..


gr.succes, henri